GP Bruno Beghelli

Between 1952 and 1996 ridden as Milano-Vignola, since 1996 ridden as GP Bruno Beghelli. 

Palmares

YearFirstSecondThird
1952Antonio Bevilacqua (ITA)Angelo Conterno (ITA)Alfio Ferrari (ITA)
1956Pierino Baffi (ITA)Giuseppe Cainero (ITA)Vasco Modena (ITA)
1958Adriano Zamboni (ITA)Roberto Falaschi (ITA)Idrio Bui (ITA)
1959Adriano Zamboni (ITA)Nello Velucchi (ITA)Roberto Falaschi (ITA)
1960Alessandro Fantini (ITA)Mario Minieri (ITA)Angelo Coletto (ITA)
1961Willy Vannitsen (BEL)Dino Bruni (ITA)Mario Minieri (ITA)
1962Vendramino Bariviera (ITA)Alfredo Sabbadin (ITA)Mario Minieri (ITA)
1963Adriano Durante (ITA)Raffaele Marcoli (ITA)Oresti Magni (ITA)
1964Guido De Rosso (ITA)Adriano Durante (ITA)Diego Ronchini (ITA)
1965Guido De Rosso (ITA)Michele Dancelli (ITA)Gianni Motta (ITA)
1966Adriano Durante (ITA)Franco Bitossi (ITA)Marino Basso (ITA)
1967Rudi Altig (GER)Bruno Mealli (ITA)Ole Ritter (DEN)
1968Marino Basso (ITA)Eraldo Bocci (ITA)Ole Ritter (DEN)
1969Attilio Rota (ITA)Franco Bitossi (ITA)Dino Zandegu (ITA)
1970Adriano Durante (ITA)Patrick Sercu (BEL)Luigi Sgarbozza (ITA)
1971Marino Basso (ITA)Patrick Sercu (BEL)Luigi Sgarbozza (ITA)
1972Julien Van Lint (BEL)Mauro Simonetti (ITA)Julien Stevens (BEL)
1973Marino Basso (ITA)Patrick Sercu (BEL)Gianni Motta (ITA)
1974 1Enrico Paolini (ITA)Felice Gimondi (ITA)Marino Basso (ITA)
1975Rik Van Linden (BEL)Patrick Sercu (BEL)Pierino Gavazzi (ITA)
1976 2Rik Van Linden (BEL)Pierino Gavazzi (ITA)X
1977Luciano Borgognoni (ITA)Marino Basso (ITA)Giuseppe Saronni (ITA)
1978Rik Van Linden (BEL)Marino Basso (ITA)Giuseppe Martinelli (ITA)
1979Roger De Vlaeminck (BEL)Pierino Gavazzi (ITA)Giuseppe Martinelli (ITA)
1980Giovanni Battaglin (ITA)Francesco Moser (ITA)Silvano Contini (ITA)
1981Gregor Braun (GER)Francesco Moser (ITA)Giovanni Mantovani (ITA)
1982Giovanni Mantovani (ITA)Francesco Moser (ITA)Giuseppe Martinelli (ITA)
1983Francesco Moser (ITA)Fons De Wolf (BEL)Bruno Leali (ITA)
1984Mario Beccia (ITA)Acacio Da Silva (POR)Johan van de Velde (BEL)
1985Emanuele Bombini (ITA)Marino Amadori (ITA)Stefano Colage (ITA)
1986Roberto Visentini (ITA)Claudio Corti (ITA)Roberto Pagnin (ITA)
1987Giuseppe Saronni (ITA)Maurizio Fondriest (ITA)Davide Cassani (ITA)
1988Adriano Baffi (ITA)Gianbattista Bardelloni (ITA)Stefano Allocchio (ITA)
1989Adriano Baffi (ITA)Pierino Gavazzi (ITA)Silvio Martinello (ITA)
1990Mario Cipollini (ITA)Giuseppe Citterio (ITA)Endrio Leoni (ITA)
1991Silvio Martinello (ITA)Danilo Gioia (ITA)Flavio Vanzella (ITA)
1992Andrei Teteriuk (KAZ)Mario Manzoni (ITA)Roberto Pelliconi (ITA)
1993Alberto Elli (ITA)Massimo Podenza (ITA)Stefano Della Santa (ITA)
1994Angelo Lecchi (ITA)Gilles Delion (ITA)Maximilian Sciandri (ITA)
1995Angelo Canzonieri (ITA)Angelo Lecchi (ITA)Alessio Barbagli (ITA)
1996 3Fabio Roscioli (ITA)Filippo Casagrande (ITA)Stefano Cembali (ITA)
1996 4Mario Cipollini (ITA)Mario Traversoni (ITA)Endrio Leoni (ITA)
1997Stefano Zanini (ITA)Glenn Magnusson (SWE)Luca Mazzanti (ITA)
1998Stefano Zanini (ITA)Luca Mazzanti (ITA)Paolo Bettini (ITA)
1999Michael Boogerd (NED)Alexandre Vinokourov (KAZ)Dario Frigo (ITA)
2000Marco Serpellini (ITA)Romans Vainsteins (LAT)William-Chann McRae (USA)
2001Andrei Tchmil (BEL)Jaan Kirsipuu (EST)Paolo Valoti (ITA)
2002Gianluca Bortolami (ITA)Daniele Nardello (ITA)Nicki Sorensen (DEN)
2003Luca Paolini (ITA)Martin Elmiger (SUI)Luca Mazzanti (ITA)
2004Danilo Hondo (GER)Fabio Baldato (ITA)Karsten Kroon (NED)
2005Murilo Antonio Fischer (BRA)Paolo Bettini (ITA)Paride Grillo (ITA)
2006Sergio Marinangeli (ITA)Ruggero Marzoli (ITA)Riccardo Ricco (ITA)
2007Damiano Cunego (ITA)Fabian Wegmann (GER)Alessandro Bertolini (ITA)
2008Alessandro Petacchi (ITA)Mikhaylo Khalilov (UKR)Giuseppe Palumbo (ITA)
2009Francisco José Ventoso (SPA)Giovanni Visconti (ITA)Enrico Rossi (ITA)
2010Dario Cataldo (ITA)Jakob Fuglsang (DEN)Daniele Pietropolli (ITA)
2011Filippo Pozzato (ITA)Manuel Belletti (ITA)Giovanni Visconti (ITA)
2012Nicki Sorensen (DEN)Fabio Felline (ITA)Matteo Rabottini (ITA)
2013Leonardo Duque (COL)Manuele Mori (ITA)Elia Favilli (ITA)
2014Valerio Conti (ITA)Kristjan Koren (SLO)Ilnur Zakarin (RUS)
2015Sonny Colbrelli (ITA)Manuel Belletti (ITA)Roberto Ferrari (ITA)
2016Nicola Ruffoni (ITA)Filippo Pozzato (ITA)Jens Keukeleire (BEL)
2017Luis Leon Sanchez (SPA)Sonny Colbrelli (ITA)Elia Viviani (ITA)
2018Bauke Mollema (NED)Carlos Barbero (SPA)Manuel Belletti (ITA)

Most victories

#RiderNatYears
3Marino BassoITA1968, 1971, 1973
3Adriano DuranteITA1963, 1966, 1970
3Rik Van LindenBEL1975, 1976, 1978
2Adriano BaffiITA1988, 1989
2Mario CipolliniITA1990, 1996
2Guido De RossoITA1964, 1965
2Adriano ZamboniITA1958, 1959

Most podiums

#RiderNatYears
7Marino BassoITA1966(3), 1968(1), 1971(1), 1973(1), 1974(3), 1977(2), 1978(2)
4Adriano DuranteITA1963(1), 1964(2), 1966(1), 1970(1)
4Pierino GavazziITA1975(3), 1976(2), 1979(2), 1989(2)
4Francesco MoserITA1980(2), 1981(2), 1982(2), 1983(1)
4Patrick SercuITA1970(2), 1971(2), 1973(2), 1975(2)
3Rik Van LindenBEL1975(1), 1976(1), 1978(1)
3Mario MinieriITA1960(2), 1961(3), 1962(3)
3Luca MazzantiITA1997(3), 1998(2), 2003(3)
3Giuseppe MartinelliITA1978(3), 1979(3), 1982(3)
  1. Also Italian championship
  2. Daniele Tinchella, 3rd, disqualified due doping
  3. Last edition of Milano-Vignola
  4. First edition of GP Bruno Beghelli