Eindstand Tour of Fuzhou 2018

Datum: 18 nov 2018 | Afstand: 576.6 km | UCI code: 2.1

#CoureurNatTeam
1 Davidenok, Ilya KAZ
2 Dyball, Benjamin AUS
3 Liu, Xiangjing CHN
4 Debesay, Yakob ERI
5 Tesfai, Hanibal ERI
6 Pavlic, Marko SLO
7 Kononenko, Mykhailo UKR
8 de Jonge, Maarten NEDMonkey Town Continental Team
9 Strokav, Vasili BLRMinsk Cycling Club
10 Mazuki, Nur Amiraul Fakhruddin MAS
11 Bergström Frisk, Erik ZWEMemil Pro Cycling
12 Fung, Ka Hoo HKG
13 Mebrahtom, Natnael ERI
14 Galarreta Ugarte, David SPA
15 Tesfatsion, Natnael ERI
16 Cavanagh, Ryan AUS
17 Dutton, Jay AUS
18 Liu, Jiankun CHN
19 Wang, Jiancai CHN
20 Vorganov, Eduard RUSMinsk Cycling Club
21 Chiu, Ho San HKG
22 Bergström Frisk, Hannes ZWEMemil Pro Cycling
23 Groselj, Matic SLO
24 Li, Zisen CHN
25 Bieken, Nazaerbieke CHN
26 Cheung, King-Lok HKG
27 Jun, Hoon-Min KOR
28 Nomoto, Sora JPN
29 Finkst, Tilen SLO
30 Mohd Shukri, Muhammad MAS
31 Michael, Alexander ERI
32 Byaliauski, Vasili BLR
33 Gu, Bingcheng CHN
34 Prah, Aljaz SLO
35 Monsalve Pertsinidis, Yonathan Alejandro VEN
36 Slik, Ivar NEDMonkey Town Continental Team
37 Fiala, Petr CZE
38 Thibault, Jean-Denis CDN
39 Kalojiros, Tomas CZE
40 Chen, Mingrun CHN
41 Shi, Hang CHN
42 Min, Kyeongho KOR
43 Zenovich, Matthew NZL
44 Liu, Jian-Peng CHN
45 Sumiyoshi, Kota JPN
46 Kleiman, Wim NEDMonkey Town Continental Team
47 van der Veekens, Mel NEDMonkey Town Continental Team
48 Bazhkou, Stanislau BLRMinsk Cycling Club
49 Huang, Wen-Chung TPE
50 Bommel, Henning DUI
51 Okamoto, Hayato JPN
52 Guy, Timothy AUS
53 Zhang, Zhishan CHN
54 Mat Amin, Mohd-Shahrul MASTerengganu Cycling Team
55 Stohr, Jan CZE
56 Li, Shuai CHN
57 Habtom, Mikiel ERI
58 Zulkeflii, Zamirul Adlisham MAS
59 Li, Jinsong CHN
60 Kim, Ok-Cheol KOR
61 Ko, Siu-Wai HKG
62 Lau, Wan Yau TPE
63 Bolor-Erdene, Enkhtaivan MGL
64 Stohr, Pavel CZE
65 Jiang, Zhi-Hui CHN
66 Shumov, Nikolay BLRMinsk Cycling Club
67 Rohde, Leon DUIHeizomat - Rad-Net Team
68 Lakasek, Irwandie MASTerengganu Cycling Team
69 Kulyk, Andriy UKR
70 Bolortuya, Buyandelger MGL
71 Van Rhee, Joey NEDMonkey Town Continental Team
72 Malcharek, Moritz DUI
73 Frahm, Jasper DUIHeizomat - Rad-Net Team
74 Kennett, Dylan NZL
75 Watanabe, Shotaro JPN
76 Eefting, Roy NEDMemil Pro Cycling
77 Volkers, Samuel AUS
78 Jenner, Samuel AUS
79 Joo, Mi-Deum KOR
80 Noble, Jonathon AUS
81 Leung, Chun-Wing HKG
82 Mohammed Bakri, Sofian-Nabil MAS
83 Navaansandam, Buyantogtokh MGL
84 Li, Daihou CHN
85 Rupnik, Jure SLO
86 Valade, Jayson FRA
87 Zulkefli, Azli Najmi MAS
88 Lutfi, Mohamed Fauzan Ahmad MAS
89 Seo, Yeong-Ho KOR
90 Groves, Kaden AUS
91 Weinstein, Domenic DUI
92 Zheng, Zhang CHN
93 Haugsvaer, Sindre Bjerkestrand NOR
94 Mackay, Ashley AUS
95 Liu, Haiwang CHN
96 Salleh, Mohamed-Zamri MASTerengganu Cycling Team
97 Qi, Junshan CHN
98 Sun, Yupeng CHN
99 Niu, Yikui CHN
100 Tsend, Batjargal MGL
101 Guo, Liang CHN
102 Manduo, Liu CHN
103 Orr, Robert GBR
104 Kim, Hyeon-Seok KOR
105 Weber, Philip DUI
106 Muzychkin, Anton BLRMinsk Cycling Club
107 Hubbard, Thomas NZL
108 Wang, Mingdong CHN
109 Bat-Orshikh, Gantumur MGL
110 Kuroeda, Shiki JPN
111 Wang, Bo CHN
112 Yan, Meng CHN
113 Nesveda, Jiri CZE
114 Erdenesuren, Munkhtulga MGL
115 Gates, Amarni AUS

Tour of Fuzhou 2018

DatumRitFinishKmType
14 nov1e rit Ku Liang, CHN107.4RR
15 nov2e rit Qinjiang Manchu Village, CHN115.7RR
16 nov3e rit Lianjiang, CHN97.1RR
17 nov4e rit Da Yang, CHN126.8RR
18 nov5e rit Yong Tai, CHN129.6RR
18 novEindstand 576.6

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Davidenok, Ilya
18 nov 2018
2017Hindley, Jai
12 nov 2017
2016Ememi, Rahim
20 nov 2016
2015Ememi, Rahim
16 nov 2015
2014Pourseyedi Golakhour, Mirsamad
16 nov 2014
2013Ememi, Rahim
18 nov 2013
2012Choi, Ki-Ho
20 nov 2012
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1437911 wegresultaten | 25241 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2977 wedstrijden | 47300 coureurs