4e rit Vuelta a Costa Rica 2018

Datum: 19 dec 2018 | Startplaats: Nicoya, CRC | Finishplaats: Esparza, CRC | Afstand: 139.0 km | Gemiddelde: 42.776 km/h | Rittype: RR | UCI code: 2.2

#CoureurNatTeam
1 Moya Ramirez, Sebastian CRC
2 Kulikov, Vladislav RUSGazprom - RusVelo
3 Gonzalez Giron, Javier Steven COLBicicletas Strongman
4 Lopez Nolasco, Luis Fernando Enrique HON
5 Palma Dajui, Leonel MEXCanel's - Specialized
6 Arias Villanueva, Sergio CRC
7 Jara Rodriguez, Daniel CRC
8 Canastuj Calel, Josť David GUA
9 Alarcon Cares, Pablo-Andres CHICanel's - Specialized
10 Lemus Guerrero, Salvador MEX

Algemeen klassement

#CoureurNatTeam
1 Cano Malaver, Diego Fernando COLBicicletas Strongman

Vuelta a Costa Rica 2018

DatumRitFinishKmType
16 dec1e rit Canas, CRC173.0RR
17 dec2e rit La Cruz, CRC122.0RR
18 dec3e rit Nicoya, CRC136.0RR
19 dec4e rit Esparza, CRC139.0RR
20 dec5e rit Grecia, CRC100.0RR
21 dec6e rit Paraiso, CRC96.4RR
22 dec7e rit Goicoechea, CRC124.0RR
23 dec8e rit Perez Zeledon, CRC127.0RR
24 dec9e rit Llano Grande de Cartago, CRC124.0RR
25 dec10e rit Circuito Presidente Heredia, CRC99.0RR
25 decEindstand 1240.4

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Salas Sanchez, Bryan
25 dec 2018
2017Rojas Villegas, Juan-Carlos
27 dec 2017
2016Rojas Villegas, Cesar Andres
25 dec 2016
2015Rojas Villegas, Juan-Carlos
25 dec 2015
2014Rojas Villegas, Juan-Carlos
25 dec 2014
2013Rojas Villegas, Juan-Carlos
29 dec 2013
2012Sanchez Guarin, Oscar-Eduardo
29 dec 2012
2011Bonilla Bonilla, Jose-Adrian
28 dec 2011
2010Rojas Villegas, Juan-Carlos
29 dec 2010
2009Acevedo Calle, Javier-Alexis
28 dec 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1438126 wegresultaten | 25241 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2977 wedstrijden | 47300 coureurs