10e rit Vuelta a Costa Rica 2018

Datum: 25 dec 2018 | Startplaats: Circuito Presidente Heredia, CRC | Finishplaats: Circuito Presidente Heredia, CRC | Afstand: 99.0 km | Gemiddelde: 37.598 km/h | Rittype: RR | UCI code: 2.2

#CoureurNatTeam
1 Cala Cala, Aristobulo COLBicicletas Strongman
2 Quiroz Ayala, Oscar Adalberto COLBicicletas Strongman
3 Ershov, Artur RUS
4 Piskunov, Maxim RUS
5 Alarcon Cares, Pablo-Andres CHICanel's - Specialized
6 Villalobos Solis, Roman CRCCanel's - Specialized
7 Cano Malaver, Diego Fernando COLBicicletas Strongman
8 Gonzalez Giron, Javier Steven COLBicicletas Strongman
9 Caņaveral Vargas, Johan Sebastian COL
10 Rojas Davis, Mainor CRC

Algemeen klassement

#CoureurNatTeam
1 Salas Sanchez, Bryan CRC

Vuelta a Costa Rica 2018

DatumRitFinishKmType
16 dec1e rit Canas, CRC173.0RR
17 dec2e rit La Cruz, CRC122.0RR
18 dec3e rit Nicoya, CRC136.0RR
19 dec4e rit Esparza, CRC139.0RR
20 dec5e rit Grecia, CRC100.0RR
21 dec6e rit Paraiso, CRC96.4RR
22 dec7e rit Goicoechea, CRC124.0RR
23 dec8e rit Perez Zeledon, CRC127.0RR
24 dec9e rit Llano Grande de Cartago, CRC124.0RR
25 dec10e rit Circuito Presidente Heredia, CRC99.0RR
25 decEindstand 1240.4

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Salas Sanchez, Bryan
25 dec 2018
2017Rojas Villegas, Juan-Carlos
27 dec 2017
2016Rojas Villegas, Cesar Andres
25 dec 2016
2015Rojas Villegas, Juan-Carlos
25 dec 2015
2014Rojas Villegas, Juan-Carlos
25 dec 2014
2013Rojas Villegas, Juan-Carlos
29 dec 2013
2012Sanchez Guarin, Oscar-Eduardo
29 dec 2012
2011Bonilla Bonilla, Jose-Adrian
28 dec 2011
2010Rojas Villegas, Juan-Carlos
29 dec 2010
2009Acevedo Calle, Javier-Alexis
28 dec 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1399694 wegresultaten | 23357 baanresultaten | 2003 veldresultaten | 2969 wedstrijden | 47080 coureurs