Eindstand Tour Down Under 2019

Datum: 20 jan 2019 | Afstand: 827.5 km | UCI code: 2.WT

#CoureurNatTeam

Tour Down Under 2019

DatumRitFinishKmType
15 jan1e rit Port Adelaide, AUS129.0RR
16 jan2e rit Angaston, AUS122.1RR
17 jan3e rit Uraidla, AUS146.2RR
18 jan4e rit Campbelltown, AUS129.2RR
19 jan5e rit Strathalbyn, AUS149.5RR
20 jan6e rit Willunga Hill, AUS151.5RR
20 janEindstand 827.5

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Impey, Daryl
21 jan 2018
2017Porte, Richie
22 jan 2017
2016Gerrans, Simon
24 jan 2016
2015Dennis, Rohan
25 jan 2015
2014Gerrans, Simon
26 jan 2014
2013Slagter, Tom-Jelte
27 jan 2013
2012Gerrans, Simon
22 jan 2012
2011Meyer, Cameron
23 jan 2011
2010Greipel, Andre
24 jan 2010
2009Davis, Allan
25 jan 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1397769 wegresultaten | 22555 baanresultaten | 2003 veldresultaten | 2967 wedstrijden | 47054 coureurs