5e rit Tour d'Indonesia 2019

Datum: 23 aug 2019 | Startplaats: Gilimanuk, INA | Finishplaats: Gianyar, INA | Rittype: RR | UCI code: 2.1

#CoureurNatTeam

Tour d'Indonesia 2019

DatumRitFinishKmType
19 aug1e rit Madiun, INARR
20 aug2e rit Batu, INARR
21 aug3e rit Jember, INARR
22 aug4e rit Banyuwangi, INARR
23 aug5e rit Gianyar, INARR
23 augEindstand

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Destribois Pounsavath, Alex Ariya
28 jan 2018
2011Sheppard, Eric
12 okt 2011
2010Jaya, Herwin
03 nov 2010
2009Sohrabi, Mahdi
02 dec 2009
2008Mizbani Iranagh, Ghader
05 dec 2008
2006McCann, David
04 sep 2006
2005Askari, Hossein
21 sep 2005
2004Dahlberg, Nathan
06 okt 2004
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1399694 wegresultaten | 23357 baanresultaten | 2003 veldresultaten | 2969 wedstrijden | 47080 coureurs