Eindstand La Tropicale Amissa Bongo (Tabo) 2019

Datum: 27 jan 2019 | UCI code: 2.1

#CoureurNatTeam

La Tropicale Amissa Bongo (Tabo) 2019

DatumRitFinishKmType
21 jan1e rit Moanda, GABRR
22 jan2e rit Okondja, GABRR
23 jan3e rit Franceville, GABRR
24 jan4e rit Oyem, GABRR
25 jan5e rit Mongomo, GABRR
26 jan6e rit Oyem, GABRR
27 jan7e rit Libreville, GABRR
27 janEindstand

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Areruya, Joseph
21 jan 2018
2017Gene, Yohann
05 mrt 2017
2016Petit, Adrien
24 jan 2016
2015Chtioui, Rafaa
22 feb 2015
2014Berhane, Natnael Teweldemedhine
19 jan 2014
2013Gene, Yohann
20 jan 2013
2012Charteau, Anthony
29 apr 2012
2011Charteau, Anthony
30 jan 2011
2010Charteau, Anthony
24 jan 2010
2009Ladagnous, Mathieu
18 jan 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1399694 wegresultaten | 23357 baanresultaten | 2003 veldresultaten | 2969 wedstrijden | 47080 coureurs