New Zealand Cycle Classic 2019

DatumRitFinishKmType
23 jan1e rit Cambridge, NZL132.0RR
24 jan2e rit Lake Karapiro, NZL129.0RR
25 jan3e rit Te Awamutu, NZL152.0RR
26 jan4e rit Maungawaka Hill, NZL143.8RR
27 jan5e rit Cambridge, NZL136.0RR
27 janEindstand 692.8

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019Gate, Aaron
27 jan 2019
2018McCormick, Hayden
21 jan 2018
2017Cooper, Joseph
26 jan 2017
2016O'Connor, Ben Alexander
24 jan 2016
2015Gunman, Taylor
01 feb 2015
2014Vink, Michael
02 feb 2014
2013Earle, Nathan
27 jan 2013
2012McCarthy, Jay
29 jan 2012
2011Bennett, George
30 jan 2011
2010Torckler, Michael
31 jan 2010
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1437911 wegresultaten | 25241 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2977 wedstrijden | 47300 coureurs