Cadel Evans Great Ocean Road Race 2019

Datum: 27 jan 2019 | UCI code: 1.WT

#CoureurNatTeam

Cadel Evans Great Ocean Road Race 2019

DatumRitFinishKmType
27 jan

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018McCarthy, Jay
28 jan 2018
2017Arndt, Niklas
29 jan 2017
2016Kennaugh, Peter
31 jan 2016
2015Meersman, Gianni
01 feb 2015
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1399694 wegresultaten | 23357 baanresultaten | 2003 veldresultaten | 2969 wedstrijden | 47080 coureurs