Vuelta al Tachira 2019

DatumRitFinishKmType
11 jan1e rit Rubio, VEN124.8RR
12 jan2e rit Borota, VEN144.3RR
13 jan3e rit San Cristobal, VEN132.3RR
14 jan4e rit Santa Cruz de Mora, VEN146.9RR
15 jan5e rit La Grita, VEN169.5RR
16 jan6e rit Cordero, VEN165.9RR
17 jan7e rit Cerro del Cristo Rey, VEN112.3RR
18 jan8e rit San Cristobal, VEN115.2RR
18 janEindstand 1111.2

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019Briceno Casto, Jimmi-Jose
18 jan 2019
2018Gutierrez Daza, Pedro Antonio
21 jan 2018
2017Salinas Duque, Yonathan
22 jan 2017
2016Chavarria Rodriguez, Joseph-Eladio
17 jan 2016
2015Rujano Guillen, Jose Humberto
18 jan 2015
2014 *Briceno Casto, Jimmi-Jose
19 jan 2014
2013Delgado Ortega, Yeison Rogelio
20 jan 2013
2012Briceno Casto, Jimmi-Jose
22 jan 2012
2011Medina Marino, Manuel-Eduardo
23 jan 2011
2010Rujano Guillen, Jose Humberto
24 jan 2010
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1437911 wegresultaten | 25241 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2977 wedstrijden | 47300 coureurs