GP Jean-Pierre Monseré 2019

Datum: 10 mrt 2019 | Startplaats: Aalter, BEL | Finishplaats: Roeselare, BEL | Afstand: 201.7 km | UCI code: 1.1

#CoureurNatTeam
1 X NON

GP Jean-Pierre Monseré 2019

DatumRitFinishKmType
10 mrt Roeselare, BEL201.7

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019X
10 mrt 2019
2018Looij, Andre
07 jul 2018
2017Sweeck, Laurens
08 jul 2017
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1483948 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2994 wedstrijden | 47534 coureurs