Istrian Spring Trophy 2019

DatumRitFinishKmType
14 mrt1e rit Nova Obala, KRO2.0ITT
15 mrt2e rit Labin, KRO161.0RR
16 mrt3e rit Oprtalj, KRO161.0RR
17 mrt4e rit Umag, KRO156.0RR
17 mrtEindstand 480.0

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019Gall, Felix
17 mrt 2019
2018Hagen, Krister
11 mrt 2018
2017Mugerli, Matej
12 mrt 2017
2016Pardini, Olivier
13 mrt 2016
2015Eibegger, Markus
15 mrt 2015
2014Cort Nielsen, Magnus
16 mrt 2014
2013Mugerli, Matej
17 mrt 2013
2012Eibegger, Markus
18 mrt 2012
2011Vrecer, Robert
20 mrt 2011
2010Vrecer, Robert
21 mrt 2010
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1483948 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2994 wedstrijden | 47534 coureurs