Afrikaans kampioenschap T.T.T. 2019

Datum: 15 mrt 2019 | Startplaats: Sebat Amit, ETH | Finishplaats: Debre Mayi, ETH | Rittype: TTT | UCI code: CCT

#CoureurNatTeam
1 ERITREA NON
2 RWANDA NON
3 ETHIOPIA NON

Afrikaans kampioenschap T.T.T. 2019

DatumRitFinishKmType
15 mrt Debre Mayi, ETHTTT

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019*Unknown*
15 mrt 2019
2018*Unknown*
14 feb 2018
2017*Unknown*
14 feb 2017
2016*Unknown*
22 feb 2016
2015*Unknown*
09 feb 2015
2013*Unknown*
30 nov 2013
2011*Unknown*
09 nov 2011
2010*Unknown*
10 nov 2010
2009*Unknown*
04 nov 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1491461 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 3001 wedstrijden | 47600 coureurs