Eindstand Tour de Taiwan 2019

Datum: 21 mrt 2019 | Afstand: 83.2 km | UCI code: 2.1

#CoureurNatTeam

Tour de Taiwan 2019

DatumRitFinishKmType
17 mrt1e rit Taipei, TPE83.2RR
18 mrt2e rit Jiaobanshan Park, TPE118.9
19 mrt3e rit Shigang Visitor Center, TPE156.5
20 mrt4e rit 83.2
21 mrt5e rit 83.2
21 mrtEindstand 83.2

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Arashiro, Yukiya
15 mrt 2018
2017Prades Reverter, Benjamin
30 mrt 2017
2016Hucker, Robbie
10 mrt 2016
2015Pourseyedi Golakhour, Mirsamad
26 mrt 2015
2014di Gregorio, Remy
13 mrt 2014
2013Sulzberger, Bernie
24 mrt 2013
2012Pollock, Rhys
16 mrt 2012
2011Eibegger, Markus
28 mrt 2011
2010McCann, David
20 mrt 2010
2009Jezowski, Krzystof
14 mrt 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1438126 wegresultaten | 25241 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2977 wedstrijden | 47300 coureurs