Tour du Maroc 2019

DatumRitFinishKmType
05 apr1e rit Tanger, MAR159.0RR
06 apr2e rit Martil, MAR140.5RR
07 apr3e rit Al Hoceima, MAR188.5RR
08 apr4e rit Nador, MAR128.0RR
09 apr5e rit Oujda, MAR164.8RR
10 apr6e rit Fes, MAR181.0RR
11 apr7e rit Meknes, MAR144.0RR
12 apr8e rit Khouribga, MAR177.5RR
13 apr9e rit Marrakech, MAR188.5RR
14 apr10e rit Casablanca, MAR123.0RR
14 aprEindstand 1594.8

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019Evrard, Laurent
14 apr 2019
2018Riviere, David
15 apr 2018
2017Ait el Abdia, Anass
16 apr 2017
2016Schumacher, Stefan
10 apr 2016
2015Marczynski, Tomasz
12 apr 2015
2014Loubet, Julien
13 apr 2014
2013Perget, Mathieu
07 apr 2013
2012Janse van Rensburg, Reinardt
01 apr 2012
2011Lahsiani, Mouhssine
03 apr 2011
2010Podgornik, Dean
04 apr 2010
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1454999 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2988 wedstrijden | 47412 coureurs