3e rit Circuit des Ardennes 2019

Datum: 14 apr 2019 | Startplaats: Nouvion sur Meuse, FRA | Finishplaats: Aiglemont, FRA | Afstand: 59.5 km | Gemiddelde: 40.180 km/h | Rittype: RR | UCI code: 2.2

#CoureurNatTeam
1 Paterski, Maciej POL
2 Leknessund, Andreas NOR
3 Goossens, Kobe BEL
4 Kamp, Alexandre-Egestad DENRiwal Readynez Cycling Team
5 Rekita, Szymon POL
6 van Gils, Maxim BEL
7 Champoussin, Clement FRA
8 Thalmann, Roland ZWI
9 Gall, Felix OOS
10 Prodhomme, Nicolas FRA

Algemeen klassement

#CoureurNatTeam
1 Kamp, Alexandre-Egestad DENRiwal Readynez Cycling Team

Circuit des Ardennes 2019

DatumRitFinishKmType
12 apr1e rit Launois-sur-Vence, FRA188.7RR
13 apr2e rit Monthermé, FRA157.7RR
14 apr3e rit Aiglemont, FRA59.5RR
14 apr4e rit Charleville-Mezieres, FRA101.1RR
14 aprEindstand 507.0

Palmares

JaarWinnaarDatum
2019Kamp, Alexandre-Egestad
14 apr 2019
2018Maldonado, Anthony
08 apr 2018
2017Narvaez Prado, Jhonatan Manuel
09 apr 2017
2016Pardini, Olivier
10 apr 2016
2015Siskevicius, Evaldas
12 apr 2015
2014Wisniowski, Lukasz
13 apr 2014
2013Zoidl, Ricardo
07 apr 2013
2012Rutkiewicz, Marek
08 apr 2012
2011Meersman, Gianni
10 apr 2011
2010Antonov, Mikhail
11 apr 2010
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1454999 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2988 wedstrijden | 47412 coureurs