3e rit Vuelta al Uruguay 2019

Datum: 14 apr 2019 | Startplaats: Fray Bentos, URU | Finishplaats: Paysandu, URU | Afstand: 147.6 km | Gemiddelde: 42.820 km/h | Rittype: RR | UCI code: 2.2

#CoureurNatTeam
1 Naranjo Sanchez, Nicolas Javier ARGA.C.A.Virgen de Fátima
2 Aguilar Figueira, Hector-Fabian URU
3 Lucero, Hector Maximiliano ARGEquipo Municipalidad de Pocito
4 Andriato de Mattos, Rafael BRA
5 Tivani Perez, German Nicolas ARGA.C.A.Virgen de Fátima
6 Anchieri Zunino, Pablo Sebastian URU
7 Quevedo, Xavier VEN
8 Santa Cruz, Bruno URU
9 Santana, Kian URU
10 Koop, Jos NED

Algemeen klassement

#CoureurNatTeam
1 Naranjo Sanchez, Nicolas Javier ARGA.C.A.Virgen de Fátima

Vuelta al Uruguay 2019

DatumRitFinishKmType
12 apr1e rit Colonia, URU155.6RR
13 apr2e rit Mercedes, URU180.6RR
14 apr3e rit Paysandu, URU147.6RR
15 apr4e rit Artigas, URU149.0RR
16 apr5e rit Tacuarembo, URU194.8RR
17 apr6e rit Melo, URU33.6ITT
18 apr7e rit Rocha, URU199.3RR
19 apr8e rit Piriápolis, URU148.2RR
20 apr9e rit Durazno, URU180.5RR
21 apr10e rit Montevideo, URU193.8RR
21 aprEindstand 1583.0

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Nazaret Prado, Magno
01 apr 2018
2017Nazaret Prado, Magno
16 apr 2017
2016Pias Torres, Nestor-Fabian
27 mrt 2016
2015Oyarzun Guinez, Carlos-Ivan
05 apr 2015
2012Nazaret Prado, Magno
08 apr 2012
2011Casas Buitrago, Ivan-Mauricio
24 apr 2011
2010Mascaranas Granada, Richard Eustaquio
04 apr 2010
2009Zwizanski, Scott
12 apr 2009
2005Tardaguila Silva, Alvaro Walter
27 mrt 2005
2004Giacinti, Jorge-Alberto
11 apr 2004
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1454999 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2988 wedstrijden | 47412 coureurs