Eindstand International Presidency Turkey Tour 2019

Datum: 21 apr 2019 | Afstand: 982.6 km | UCI code: 2.WT

#CoureurNatTeam

International Presidency Turkey Tour 2019

DatumRitFinishKmType
16 apr1e rit Tekirdag, TUR156.7RR
17 apr2e rit Eceabat, TUR183.3RR
18 apr3e rit Edremit, TUR122.6RR
19 apr4e rit Bursa, TUR185.0RR
20 apr5e rit Kartepe, TUR170.0RR
21 apr6e rit Istanbul, TUR165.0RR
21 aprEindstand 982.6

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Prades Reverter, Eduard
14 okt 2018
2017Ulissi, Diego
15 okt 2017
2016Goncalves, Jose Isidro Maciel
01 mei 2016
2015Durasek, Kristijan
03 mei 2015
2014Yates, Adam
04 mei 2014
2013 *Sayar, Mustafa
28 apr 2013
2012Dyachenko, Alexandre
29 apr 2012
2011Efimkin, Alexander
01 mei 2011
2010Visconti, Giovanni
18 apr 2010
2009Impey, Daryl
19 apr 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1454999 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2988 wedstrijden | 47412 coureurs