Eindstand Tour du Loire-et-Cher 'Edmond Provost' 2019

Datum: 21 apr 2019 | Afstand: 862.5 km | UCI code: 2.2

#CoureurNatTeam

Tour du Loire-et-Cher 'Edmond Provost' 2019

DatumRitFinishKmType
17 apr1e rit Vineuil, FRA176.0RR
18 apr2e rit Chailles, FRA188.0RR
19 apr3e rit Vendome, FRA210.0RR
20 apr4e rit Ange, FRA191.5RR
21 apr5e rit Blois, FRA97.0RR
21 aprEindstand 862.5

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Andersen, Asbjorn Kragh
15 apr 2018
2017Kamp, Alexandre-Egestad
16 apr 2017
2016Schelling, Patrick
17 apr 2016
2015Cardis, Romain
19 apr 2015
2014Briggs, Graham
20 apr 2014
2013Thomel, Tino
14 apr 2013
2012Solomennikov, Andrey
15 apr 2012
2011Saux, Anthony
17 apr 2011
2010Antonov, Mikhail
18 apr 2010
2009Kosyakov, Dmitry
19 apr 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1454999 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2988 wedstrijden | 47412 coureurs