Eindstand Beograd - Banja Luka 2019

Datum: 21 apr 2019 | Afstand: 698.5 km | UCI code: 2.1

#CoureurNatTeam

Beograd - Banja Luka 2019

DatumRitFinishKmType
18 apr1e rit Vlasenica, BIH193.5RR
19 apr2e rit Brcko, BIH160.0RR
20 apr3e rit Teslic, BIH170.0RR
21 apr4e rit Banja Luka, BIH175.0RR
21 aprEindstand 698.5

Palmares

JaarWinnaarDatum
2018Katrasnik, Gasper
29 apr 2018
2017Peak, Barnabas
29 apr 2017
2016Buts, Vitaly
23 apr 2016
2015Kump, Marko
18 apr 2015
2014Otonicar, Martin
12 apr 2014
2013Kolar, Michal
20 apr 2013
2012Kump, Marko
21 apr 2012
2011Lovassy, Krisztian
23 apr 2011
2010Zrimsek, Jure
23 apr 2010
2009Lasis, Normunds
25 apr 2009
.
.
Statistieken
Statistieken zoals beschikbaar in de database, nog niet compleet
2018-2019 VeloStatistics | Twitter: @velostatistics | Mail: info@velostatistics.nl
1454999 wegresultaten | 25299 baanresultaten | 2063 veldresultaten | 2988 wedstrijden | 47412 coureurs