18 jun 2019: Standpunt met betrekking tot dopinggevallen
Met betrekking tot een doping diskwalificatie wordt op deze website de volgende stijlregel gebruikt:
Op het moment dat de diskwalificatie is uitgesproken voordat de volgende editie van de desbetreffende wedstrijd plaatsvind, wordt deze meegenomen in de database. Wordt de diskwalificatie laten uitgesproken, dan wordt alleen vermeld dat de desbetreffende coureur doping heeft gebruikt, door middel van een *.
Voorbeeld:
Floyd Landis, winnaar Tour 2006, is gediskwalificeerd voordat de Tour 2007 plaatsvond. Hierdoor is hij in onze database ook verwijderd uit de uitslag en schuiven alle coureurs een plaats op.
Juan Jose Cobo, winnaar Vuelta 2011, is pas 8 jaar later gediskwalificeerd. Hierdoor plaatsen wij bij zijn naam een * en blijft de uitslag onveranderd. Hierdoor heeft Froome in onze database de Vuelta van 2011 niet gewonnen.


06 jun 2019: 1997
Alle UCI wedstrijden van 1997 zijn toegevoegd aan de database. De database bevat nu alle UCI wedstrijden tussen 1997 en 2019.

26 mei 2019: updates
Vanaf heden zullen wij op deze pagina diverse updates met betrekking tot de site delen. Ook zullen we hierop aangeven wanneer er grote toevoegingen (bijv. een jaar of complete wedstrijdhistorie) aan de database zijn gedaan.